Trh zábavy
1/LEDEN 2000  inzertní a informační měsíčník

ARCHIV
Automaty
Stolní fotbaly
Šipkové automaty
Kuželky, bowling
Kulečníky a příslušenství
Hokeje
Flippery
Jukeboxy
Simulátory
Výstavy
Články
Ostatní inzerce

Republikový pohár ČŠS jednotlivců
(kategorie "A")

 Logo Českého šipkového svazu    V sobotu 11. prosince se uskutečnilo druhé kolo turnaje kategorie "A" v šipkařském klubu BULL DOG´S v Praze. Tentokrát se zúčastnilo 103 mužů a 33 žen oproti 65 mužům a 25 ženám v prvním kole.Nejvíce účastníků bylo ze Středních Čech, a to 32. Z Východních Čech přijelo 22 účastníků, Západních Čech 21, Jižních Čech 20, Severních Čech 18, Střední Moravy 13, Severní Moravy 6 a Jižní Moravy 4. Turnaj řídili Drahoslav Krejza, Rudolf Hecl a Pavel Mohr. Nasazení do turnaje bylo tentokrát provedeno již na základě pořadí z předešlého kola, tzn. z republikového žebříčku. Jako první se na turnaj dostavili hráči z východních Čech, kteří pod vedením svého předsedy Milana Flídra museli počkat než uklizečka dodělá svoji práci. Úřadující mistr republiky Jaroslav Vaňásek přijel s teplotou, a tak jsme byli zvědavi, jak dlouho "vydrží". Martin Petrov vyhrál dvakrát za sebou Masters, tak si říkal, co kdyby potřetí.
   Ve svém čtvrtém zápase Martin Petrov vítězí nad Jaroslavem Vaňáskem, ale v následujícím ho posílá doleva Jakub Rejent a prohrává rovněž s Martinem Záhejským, aby obsadil solidní 5.-6. místo. Jaroslav Vaňásek vzdává svůj další zápas pro vysokou teplotu a odjíždí předčasně domů.Roman Benischko prohrává ve svém šestém zápase s Martinem Kadlecem a následně je vyřazen Milošem Valentou, čímž obsazuje rovněž 5. - 6. příčku. Martin Záhejský prohrál čtvrtý zápas s Romanem Benischkem. V dalších zápasech vyřazuje Pavičeviče a Petrova. Ovšem s Milošem Valentou prohrává a obsazuje čtvrtou příčku. Martin Kadlec byl v prvním kole třetí. V tomto druhém kole prohrál až v semifinále s Jakubem Rejentem a následně s Milošem Valentou, a to znamenalo opět třetí místo. Ve finále se tedy střetli Jakub Rejent a Miloš Valenta. Miloš šel z levé strany pavouka. Vyhrál první zápas 3:1, ale druhý prohrává stejným poměrem. Jakub Rejent vyhrává tedy i druhé kolo a vede zatím s přehledem republikový pohár ČŠS.
 Foto z turnaje    Do turnaje žen se přihlásilo 33 hráček. Velice dobře si vedla Lucia Longauerová. Prohrává sice hned svůj první zápas s Vladimírou Tržilovou, ale ve svém šestém zápase ji porážku vrací. V dalším utkání vyřazuje Kateřinu Fousovou a po prohře s Renatou Syrovátkovou obsazuje velice dobré čtvrté místo. Ludmila Kaňovská prohrála až v semifinále s Marikou Benešovou a po prohře s Renatou Syrovátkovou stanula na bronzovém stupni vítězů. Marika Benešová šla bez zaváhání až do finále turnaje. Zde sice prohrává první zápas 1:3, ale ve druhém vítězí 3:0, a také obhájila své prvenství z prvního kola.

   Třetí kolo republikového poháru bude 5. února v Dolním Němčí na Střední Moravě. Další informace obdržíte na internetové adrese http://www.sipkovysvaz.cz/

Muži
1. Rejent Jakub ATK+HH klub Praha
2. Valenta Miloš SK Maxima Č. Krumlov
3. Kadlec Martin Medvědí Žatec
4. Záhejský Martin Eden Litoměřice
5.-6. Benischko Roman DC Saker
5.-6. Petrov Martin DC Vofotronix
7.-8. Kratina Zdeněk DC Gama Peach
7.-8. Pavičevič Dimitrie Sgt. Pepik´s Band
9.-12. Zahradník Karel ATK+HH klub Praha
9.-12. Šimoník Petr ŠK Beseda Hodonín
9.-12. Janda Zdeněk Fem club Košík
9.-12. Vaňásek Jaroslav SK Maxima Č. Krumlov

Ženy
1. Benešová Marika ŠK Ječmínek Chropyně
2. Syrovátková Renata Palermo Štětí
3. Kaňovská Ludmila ŠK Malibů Synot
4. Longauerová Lucia Střední Čechy
5.-6. Fousová Kateřina Jižní Čechy
5.-6. Krištofová Eva Západní Čechy
7.-8. Tržilová Vladimíra DC Monty
7.-8. Kocourková Ilona Haluzačky
9.-12. Konopásková Petra TVT Písek
9.-12. Bezdíčková Jana Ramaser
9.-12. Jirkalová Milena DC Letná
9.-12. Šnajdrová Eva Sympakt Plzeň


III. republikový pohár Českého šipkového svazu
pořádá Český šipkový svaz

kategorie A sezony 1999/2000
termín: 5. února 2000
místo: Dolní Němčí - Uherský Brod, Kulturní dům

prezentace: 9 - 10 hod.
začátek: 10.30 hod.
startovné: muži - 150,- Kč, ženy - 100,- Kč
ceny: viz pravidla

podmínky účasti: členství v ČŠS
nominace z Krajských pohárů kategorie B
garant: Středomoravský oblastní šipkový svaz
kontakt: Jan Mihók, tel.: (0634) 35 06 37, 0602 704 519
 

  Web design © 2B