Trh zábavy
1/LEDEN 2001  inzertní a informační měsíčník

ARCHIV
Automaty
Stolní fotbaly
Šipkové automaty
Kuželky, bowling
Kulečníky a příslušenství
Hokeje
Flippery
Jukeboxy
Simulátory
Výstavy
Články
Ostatní inzerce
FunPort
 Logo Kompass
 Logo Komory zábavy

Z aténské výstavy
Reportáž z výstavy

 Fotografie z aténské výstavy Začátek prosincových výstavních aktivit nás zastihl v řeckých Aténách, kde se konala dobře propagovaná výstava zábavní techniky. Prostřednictvím elektronické pošty byla informována velká část odborné veřejnosti Česka a tak jsme očekávali, že se na výstavě setkáme také se zástupci našeho zábavního průmyslu a pohovoříme o nových trendech. Bohužel jsme asi neměli to štěstí.
   V moderní budově místního výstavního centra se na ploše cca jednoho a půl tisíce metrů čtverečních představili především místní výrobci automatů rozličných a překvapivých tvarů kabinetů. Letošní hity obou pražských výstav - jukeboxy nejnovějších parametrů, totálně chyběly. Nedostatky v rozmanitostí sortimentu se snažili pořadatelé dohnat svými službami - dobrou navigací, výtvarně zajímavými pozvánkami, přehlednými webovými stránkami a milým přijetím ze strany přímého vedení výstavy. To pravé ořechové ovšem napříště nehledejme v Řecku, ale na výstavách v Londýně a Norimberku.

 Fotografie z aténské výstavy  Fotografie z aténské výstavy  Fotografie z aténské výstavy  Fotografie z aténské výstavy  Fotografie z aténské výstavy  Fotografie z aténské výstavy

  Web design © 2B