Trh zábavy
2/ÚNOR 2000  inzertní a informační měsíčník

ARCHIV
Automaty
Stolní fotbaly
Šipkové automaty
Kuželky, bowling
Kulečníky a příslušenství
Hokeje
Flippery
Jukeboxy
Simulátory
Výstavy
Články
Ostatní inzerce
 Logo Komory Zábavy

Jak se stát členem ČŠS

 Logo ČŠS Doufáme, že jsme Vás na předchozích stránkách přesvědčili o tom, že ČŠS má v šipkovém dění své nezastupitelné místo a že členství ve svazu pro Vás skýtá řadu možností. Jste-li rozhodnuti, pak stačí postupovat dle pokynů registračního řádu a v případě:

Individuální registrace
   Vyplnit přihlášku a spolu s registračním poplatkem zaslat vše na adresu oblastního svazu, pod který územně spadáte. Vaším dokladem do doby obdržení registračního průkazu je útržek složenky či příjmový doklad (při platbě v hotovosti). Po vyřízení žádosti dále obdržíte regsitrační průkaz s registrační známkou ČŠS. Registrační známka spolu s fotografií je součástí členské průkazky ČŠS, která Vás opravňuje ke startu na svazových soutěžích. Při podání přihlášky máte na požádání právo dostat kopii žádosti s razítkem a datumem přijetí. Originál Vaší přihlášky je založen na oblastním svazu a její kopie na svazu republikovém.

Kolektivní registrace
   Vyplnit přihlášku a tu zaslat na adresu oblastního svazu, pod který územně spadáte. Kolektivní registrace je bezplatná. Připomínáme, že podmínkou individuálního členství je členství kolektivní (v klubu). Pro hráče (členy), kteří nemají ve svém okolí žádný klub a přesto by se chtěli stát členem ČŠS a zúčastnit se alespoň soutěží jednotlivců, je možná nabídka využití tzv. "nultého klubu", který spravuje oblastní svaz. Po vyřízení žádosti obdrží kapitán podepsanou a orazítkovanou "soupisku družstva", která je oficiálním dokladem pro soutěže družstev.

Členství v technické sekci
   Členství v technické sekci se týká především provozovatelů šipkových přístrojů. Ti mají touto cestou možnost se oficiálně zapojit do činnosti ČŠS. Toto členství jim samozřejmě přináší určité výhody a možnosti, např. spolupodílet se při rozhodování a přispět svým názorem a aktivitou v koordinačním výboru k rozvoji šipkového sportu, v neposlední řadě dále získání statutu "registrovaného provozovatele" a z toho plynoucí výhody.
   Získání členství v této sekci není jednoduchou záležitostí a je třeba počítat s obsáhlým přijímacím řízením. Je třeba si uvědomit, že na členech technické sekce stojí veškeré technické, materiální a i finanční zajištění fungování oblastních svazů. A kroky ČŠS musí být tedy při přijímání nových členů pečlivě zvážena.
   O členství v technické sekci se žádá podáním písemné žádosti adresované na adresu sekretariátu ČŠS. Po obdržení žádosti je věc v kompetenci předsedy koordinačního výboru, který bude žadatele instruovat k dalším krokům a poskytne potřebné základní informace, především návrh smlouvy o spolupráci, jež je podmínkou tohoto členství. Dále pak žadatele přizve na jednání nejbližšího republikového koordinačního výboru, kde bude žadatel podroben obhajobě poskytnutých informací. Po jednání koordinačního výboru bude žadatel obeznámen s výsledkem přijímacího řízení.
 

  Webdesign © 2B