Trh zábavy
2/ÚNOR 2000  inzertní a informační měsíčník

ARCHIV
Automaty
Stolní fotbaly
Šipkové automaty
Kuželky, bowling
Kulečníky a příslušenství
Hokeje
Flippery
Jukeboxy
Simulátory
Výstavy
Články
Ostatní inzerce
 Logo Komory Zábavy

Byli jsme na veletrhu...
reportáž z mezinárodního veletrhu IMA 2000 v Norimberku

 Logo IMA 2000    Po 19 letech se IMA přestěhovala z Frankfurtu na výstaviště v Norimberku, což jistě přispělo k velké návštěvnosti z Polska, Slovenska a naší republiky. Pořadalel výstavy VDAI (Verband der Deutschen Automaten Industrie) byl s průběhem výstavy velmi spokojen. Celkový počet návštěvníků přesáhl ve třech dnech desetitisícovou hranici. Dle pořadatele VDAI byla velmi viditelná ochota německých i mezinárodních firem k větším investicím, a to jistě též z důvodu rozsáhlých novinek, které jsme mohli na výstavě shlédnout. Největší zájem, mimo tradiční VHP, byl o nevýherní hrací přístroje techniky "Touch-Screen". Dále byl obrovský zájem o řešení přebudování automatů na EURO. Celkově se totiž musí přebudovat na novou měnu na 2,4 milionů automatů, což příjde na cca 1,1 miliardy DEM.

   Z českých firem vystavovala již tradičně firma Vofotronix, náš měsíčník Trh zábavy a nově se představila internetová firma Fun Port s projektem portálu na východní Evropu. Velmi nás potěšili návštěvníci z českých a slovenských firem, kteří se zastavili na našem stánku. Tentokrát jich bylo okolo 150. Těšíme se na příští shledání.

Redakce TRH ZÁBAVY

 Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy  Fotografie z výstavy

  Web design © 2B