Španělsko - Salou (Tarragona)

24. května - 1. června 2003
Všem Vám nabízíme možnost účastnit se tohoto zájezdu, který bude do Salou vypraven za 10.800,- Kč!

hotel

Přesný rozpis soutěží jsme zatím neobdrželi. Jisté však je, že se soutěže budou hrát od soboty do neděle, tedy celkem 9 dní!!!. Za asociace ČAKS-AŠA se zcela jistě zúčastní národní týmy mužů a žen, které vyjdou ze širší nominace. Obrovské množství otevřených turnajů umožňuje však i ostatním změřit síly s evropskými hráči. Nebo se na ME můžete zajet jen tak podívat a užít si 9 letních dnů na překrásném mořském pobřeží. Všem Vám nabízíme možnost účastnit se tohoto zájezdu, který bude do Salou vypraven za:

10.800,- Kč!

(plná cena musí být zaplacena do 15.3.2003 na sekretariátu ČAKS, nebo složena na účet ČAKS na základě vystavení faktury).

BLIŽŠÍ PODMÍNKY:

Odjezd:
z Hradce Králové v pátek 23.5.2003 v ranních nebo dopoledních hodinách po trase, která bude upřesněna. Celkový čas strávený na cestě cca 24 hodin (min. každé 4 hodiny zastávka), příjezd v sobotu okolo poledne do Salou

Dopravní prostředek:
luxusní autobus MAN, vybavený klimatizací, kuchyňkou, WC, videem

Ubytování:
hotel JAIME I, dvoulůžkové pokoje vybavené klimatizací, sociálním zařízením, televizorem (satelit), balkonem

Stravování:
polopenze (možno přikoupit plnou penzi = +100,-Kč/den)

Návrat:
po stejné trase s odjezdem v neděli 1. června v dopoledních hodinách, příjezd do České republiky v pondělí okolo poledne.

Hotel JAIME I

Ubytovací zařízení s kapacitou až 1500 osob. Ve vnitřním komplexu je mimo pokojů, sálů, barů a jídelen umístěn bazén, solárium, sauna, posilovna, squash, kadeřnictví, kulečníková herna, prádelna apod.. Ve venkovním komplexu jsou dva bazény. Jeden s brouzdalištěm pro děti a druhý s venkovním barem a dvěma bazénky s vířivkou. K dispozici je i dětské hřiště a minigolf. Vzdálenost na mořskou pláž z hotelu je cca 200 m.

Městečko SALOU

je známým prázdninovým turistickým cílem na pobřeží Středozemního moře. Moderní městečko je vyhledáváno především pro rodinnou rekreaci. Lze si vybrat buď pobyt na písečných mořských plážích nebo některou z kulturních a společenských nabídek, které městečko poskytuje. Oblíbené jsou výlety do nedaleké Tarragony nebo do nedalekých rybářských vesnic. Jedinečnou atrakcí je zábavní park Universal Studios Port Aventura. Celý park je tématicky koncipován.

Nejoblíbenější je samozřejmě vodní svět se svými atrakcemi. Dále zde můžete uvidět americkou vesničku, čínskou zeď, model přístavu a spoustu dalších. Vstupné je sice dosti vysoké i na španělské poměry (cca 30 Euro), ale v této ceně máte pobyt od vidím do nevidím a všechny atrakce zdarma.