Synot: Den otevřených dveří

Na čtvrtek 29.května jsme byli pozváni na již tradiční akci, kterou společnost Synot pořádá pro své zákazníky — Den otevřených dveří.

fotofrafie k článku

Logo

Přestože se tato akce uskutečnila už 2 týdny po výstavě Svět zábavy, přichystala pro nás firma Synot nejedno překvapení. Tím největším byly nové prostory, ve kterých sídlí většina dceřinných společností holdingu Synot (SGS, Synot Lotto, atd.) a které by měly přispět k dalšímu zkvalitnění služeb, jež společnost Synot svým zákazníkům nabízí.

Během celého dne, jenž probíhal v přátelské atmosféře, jsme se mohli seznámit s kompletní nabídkou VHP včetně novinek jako je Daytona Gold nebo Phoenix Gold v casinovém kabinetu, nebo s možnostmi pořízení těchto strojů. Dále byla připravena i technická část, kde jsme se dozvěděli, jak řešit případné problémy spojené s provozem a údržbou konkrétních VHP. Perličkou celého dne byl Miliónový Jackpot firmy Synot Lotto, který je podpořen velkou mediální kampaní a jenž již zaujal mnoho hráčů po celé České republice.

Pozadu nezůstala ani firma SGS, která představila nejmodernější systém přenosu dat z VHP přes GPRS systém společně s kompletním řešením pro vytvoření ucelené databáze údajů, jež provozovatelé potřebují k řízení provozu.

Závěrem nezbývá než konstatovat, že celá akce byla dokonale a profesionálně připravena a že již teď se těšíme na příští setkání s firmou Synot.