XI. DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ A IV. BABYLON FUN EXPO

MĚSÍČNÍK TRH ZÁBAVY BYL PŘÍTOMEN NA TRADIČNÍM PODZIMNÍM SETKÁNÍ V LIBERECKÉM BABYLONU

fotofrafie k článku

logo

V pátek 12. září se v libereckém Centru Babylon uskutečnil již 11. den otevřených dveří společností CENTRA BABYLON a FAIR PLAY TREND.

Tuto akci pořádají obě firmy každoročně vždy druhý záříový pátek s cílem přiblížit možnosti tohoto velkého rodinného zábavního komplexu odborné veřejnosti.

Současně se DNEM OTEVŘENÝCH DVEŘÍ se ve dnech 12. a 13. září 2003 konala již čtvrtá prezentační a kontraktační akce BABYLON FUN EXPO. Letošní ročník byl tematicky zaměřen na LIBERECKO - RÁJ TURISMU SEVERNÍCH ČECH - produkty pro relaxační, sportovní a zábavní využití volného času. Tento rok zavítal do CENTRA BABYLON rekordní počet vystavovatelů. Návštěvníci měli možnost seznámit se s produkty a nabízenými službami více než třiceti firem převážně z libereckého kraje. Jako příjemné zpestření celé výstavy se k radosti dětí objevily mezi exponáty i živé kozy, opakem pak vycpaní bílí tygři, symbol liberecké ZOO. Zájmu návštěvníků se těšily i prvními exponáty vznikajícího interaktivního zabavně-naučného muzea, které by mělo být v Liberci otevřeno v průběhu dvou let. Součástí BABYLON FUN EXPO byl i odborný seminář na téma "Liberecko - ráj turismu severních Čech", na němž vystoupila řada odborníků z oblasti cestovního ruchu.

Na veřejnosti se zde také prvně prezentovala ASOCIACE JEŠTĚD sdružující právnické a fyzické osoby podnikající v cestovním ruchu a v jejímž čele stojí Ing. Miloš Vajner, tvůrce Centra BABYLON. Také terasa pod babylonskou věží skýtala mnoho možností, jak příjemně strávit páteční odpoledne. Počasí akci přálo, strava byla dobrá, program pestrý. Slavnostní večer se pak konal v prostorách kasina. Samozřejmou součástí večera byl bohatý raut, grilované speciality, různé prezentace i vyhlášení výsledků bowlingového turnaje, konaného při této příležitosti. Řada hostů si navíc odvezla poukaz k víkendovému pobytu jako výhru ze slosování vizitek přítomných. Příjemným zpestřením cesty do Liberce se pro mnohé rovněž stala návštěva babylonského aquaparku, lunaparku a řady heren.

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ a BABYLON FUN EXPO jsou již tradičně příjemnou příležitostí k navázání nových obchodních i osobních kontaktů, místem neformálních setkání s lidmi z různých podnikatelských sfér a oborů. Ne jinak tomu bylo i letos, kdy do babylonu přijelo přes 800 podnikatelů, významných osob z politického a společenského života a další hosté z celé České republiky a zahraničí. Příjemně prožité chvíle, pohodová atmosféra a dobrá zábava v atraktivním prostředí dávají tušit, že se do libereckého Babylonu budou mnozí se svými rodinami rádi vracet.